Run faster!

Posted on

Kevät tekee kovasti jo tuloaan, ja kun asvaltitkin ovat jo sulat, niin alkaa tehdä mieli lenkille. Aamuisin aurinko paistelee huoneeseen ja tekis vaan mieli lähtee juoksemaan eikä suinkaan kouluun… Mutta mulla on niin vanhat juoksuvermeet, ettei niissä paljon huvita juosta – juoksulenkkarit on yläasteaikaisia, ainoa jonkunnäköinen ”juoksutakki” on softshell-takki joka ei hengitä juuri ollenkaan. Oonkin tässä viime aikoina käyttänyt aikaani kivojen juoksukenkien ja juoksutakin metsästykseen enkä oikeastaan siihen varsinaiseen juoksemiseen 😀

Ennen kuin aloitin tutkimaan netin juoksutakkivalikoimia, niin ajattelin, että saan ihan hyvän takin jollain 50 eurolla. Ja pah… Alle satasella ei saa kyllä minkäänlaista juoksutakkia. Paitsi ehkä jostain LIDListä… Mutta tällä kertaa aion ostaa hyvän juoksutakin, joka on oikeasti miellyttävä, sopiva, hieno ja joka kestää.

En ole koskaan ollut mitenkään erityisen innostunut juoksemisesta, paitsi silloin, kun haluan nauttia ihanista ilmoista. Siksi mulle on tärkeää se, että juoksuvaatteet on oikeasti miellyttävät. Se saattaa olla jopa ratkaiseva tekijä siinä, tuleeko lähdettyä lenkille vai ei! Tietysti sään lisäksi…

Teknisiä juoksupaitoja mulla onneksi on jo, ja näillä ilmoilla alkaa ihan hyvin jo kohta riittämään, että sen päälle pukee vain pelkän juoksutakin. Juoksutrikoitakin löytyy, ja niihin oon ihan tyytyväinen.

Juoksutakki sitten… Sen pitäis olla mukava, hyvin istuva, joustava, hengittävä ja kestävä. Lisäksi hyvännäköinen ja -hintainen! Mistäkähän sellaisen täydellisen yksilön sitten löytäisi…

Kerrankin onni potkaisi! Löysin alennuskoodi-sivustolta alekoodin Zalandolle, jolla saa -15 prossaa kaikista juoksutakeista! Pistin sitten tilaukseen heti urakalla takkeja.
juoksutakki-alennus

Tää Nike Performance -takki oli vaan niin hieno, että piti ihan siitä syystä tilata. Laatukin on varmasti täysin kohdallaan. Takkion vettähylkivä, mutta hengittävä, ja tää on tarkoitettu nimenomaan juoksemiseen. Alkuperäinen hinta n. 120 e, miinus alennukset.

casall-juoksutakki-alennus

Tämäkin takki tuli tilattua oikeastaan ulkonäön takia, heh heh.. Väri on vain niin vetävä! Ihanan raikas, täydellinen juoksuun. Kyse on siis Casallin Beam Line -juoksutakista. Tämä on tuulenpitävä, hengittävä ja vettähylkivä. Hinta oli 100 e, josta vielä lähtee alennukset. Vaikuttaa täydelliseltä!
juoksutrikoot-alennus

Ja kuten aina, kun tekee vaatetilauksia, tuleekin tilattua myös jotain, mitä ei alunperin aikonutkaan… Nyt mukaan tarttui tällaiset Nike Performance-juoskutrikoot, koska nää vaan oli niin kivat! Pitäähän sitä hienon juoksutakin kanssa olla myöskin hienot trikoot! Kaikki muut mulla on jotain perusmustia, niin vähän vaihtelua piiriin. Näää on ihanan hauskat ja varmasti laadukkaat! Hintakaan ei ollut paha, n. 50 euroa.

legginsit-nike-alennus

Lankesin vielä toisiinkin trikoihin! Tai nämä ovat oikeastaan legginsit, Nike Leg-a-see-leggarit. Olivat vaan niin kivat ja hintakaan ei ollut pelottava, joten anti mennä vaan. Jos nää tuo mulle motivaatiota juoksemiseen, niin se on sitten pieni hinta siitä, vai mitä? 😉 Hyvin sitä aina osaa itselleen perustella nää shoppailut. Aijaijai kun ootan näitä!! <3


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 27 = 34